International Building Services NV

Totaalconcepten op maat

U kan bij ons terecht voor alle vloeren, wanden, plafonds en de daarbij horende schilderwerken. Hieronder sommen we voor u onze mooiste realisaties op. Wij werkten reeds heel wat grote projecten af, binnen de deadline, en met een piekfijn eindresultaat. Met uiteraard niets dan tevreden klanten tot gevolg. Wenst u ook tot één van deze tevreden klanten te behoren? Contacteer ons vrijblijvend via de contactpagina, en u hoort spoedig van ons.

Audi-garage • Drogenbos

International Building Services NV verzorgde voor Audi Drogenbos de volledige interieurafwerking van de nieuwe toonzaal en de bureelruimte. Het geheel aan plafonds en wanden, inclusief een spectaculaire schuine ‘racebaanwand’.

Universiteit Gent • Paviljoen Charles Vandenhove

Wij bij International Building Services plaatsten hier alle plafonds en wanden met BASWA Phon, waarvoor wij gecertificeerd plaatser zijn in België. Een extra realisatie in dit gebouw van UGent is een kegel van 1m die we volledig uitgewerkt hebben in gipskarton.

Hoofdkantoor DKV • Brussel

In het hoofdkantoor van DKV-verzekeringen werden alle plafonds door ons geplaatst, alsook een akoestisch wand die aansluit op een stuk greenwall.

Provinciehuis • Antwerpen

Hier plaatsten wij een akoestisch actief plafond (in BASWA core) in het restaurant. Dit wil zeggen dat de verwarming en de koeling van de ruimte komt uit de betonnen gewelven boven het plafond zitten. BASWA is het enige product dat kan garanderen dat er maximaal 20 % van deze verwarming/koeling verloren gaat.

AZ Sint Lucas • Gent

Voor het AZ Sint Lucas verzorgden wij de volledige interieurafwerking (alle wanden, alle plafonds en een gedeelte van het binnenschrijnwerk) van een nieuwe vleugel. We namen ook de renovatie van 2 bestaande vleugels voor onze rekening.